Prikbord

De beeldhouwlessen stoppen eind februari 

Na 11 jaar lesgeven met veel plezier en toewijding heb ik besloten om mijn aandacht te concentreren op mijn praktijk voor Klassieke Homeopathie, muziek voor ouderen en mijn eigen beeldhouwwerk.

Het Open Atelier!

Hoe werkt het Open Atelier?

·Wat: om de week op dinsdagmiddag kun je terecht bij het Open Atelier om vrij te werken aan je beeld of om te schilderen of andere kunstzinnige activiteiten te doen. Je hoeft je niet vooraf aan te melden (al vinden we dat wel leuk) en kunt per keer zelf bepalen of je zin en tijd hebt om te komen.

·Wanneer: om de week

·Openingstijden: vanaf 13 uur tot 17.00 uur (vanaf 16.30 uur ruimen we gezamenlijk op).

·Kosten: 10 euro per keer. Inbegrepen zijn: huur van het atelier incl. buitenruimte, een bijdrage voor het gebruik van Judith’s beeldhouwgereedschap, koffie en thee.Graag gepast en ter plekke betalen.

 

·Waar: in het prachtig buitengebied bij Amersfoort (zie foto’s), omgeving Achterberg/De Glind. Je krijgt deroutebeschrijving als je je voor de eerste keer bij ons opgeeft.

·Hoe: beeldhouwers werken aan hun eigen beeld en zorgen zelf voor een steen (geen lesgereedschap en bokken zijn aanwezig); voor wie wil schilderen of iets anders wil doen: prima, neem je eigen materiaal en gereedschap mee, er zijn enkele schildersezels aanwezig. Je kunt binnen en buiten werken. Binnen is een houtkachel om het atelier warm te stoken.

·Initiatiefnemes: Brigid, doet in het atelier op dinsdagochtend de beeldhouwcursus bij Judith Engelaer van Kleur-rijk en is erantwoordelijk voor de gang van zaken.


Interesse?

Heb je interesse om (een keer) mee te doen, stuur ons dan een mail of bel ons. Heb je vragen, suggesties of andere ideeën, laat het weten! Ken je iemand die dit aanspreekt, stuur deze flyer dan gerust door! We gaan van start voor de duur van 3 maanden. Daarna kijken we of er genoeg interesse bestaat om een volgende kwartaal te organiseren. We hopen op veel enthousiaste reacties!

Tot ziens!

Brigid Claassen: brigid.claassen@casema.nl tel: 06 - 43200328